Maak eerst het deeg door het bakmeel, suiker, roomboter, ei en snufje zout met de foodprocessor te mengen.
Maak hier een bal van en leg dit een uur weg in de koelkast.
Steek de BBQ aan en bereidt deze voor op indirecte warmte. Laat de temperatuur oplopen tot 180 ℃.
Bekleed de bodem en rand van de skillet met bakpapier (handigste is om het vel bakpapier eerst te verkreukelen).
Rol het deeg uit en bekleed de bodem en de randen van de skillet met het deeg.
Maak de topping met de food processor. Meng alle topping ingrediënten tot je vochtige klonten hebt. Zet de topping in de koelkast tot je deze nodig hebt.
Meng alle ingrediënten voor de taartvulling in een grote schaal. Als je bevroren fruit gebruikt, rol dit dan eerst door de bloem. De bloem neemt het overtollige vocht op, waardoor je fruit niet naar beneden zakt in je baksel en de taart niet te waterig wordt.
Schep de taartvulling in de Skillet en verdeel de klonten topping over de taart.
Bak de taart totdat de korst en topping goudbruin zijn en de taartvulling een beetje bubbelt, na ongeveer 50 minuten (vers fruit) of 60 minuten (bevroren fruit) is de taart klaar.
Haal de taart uit de skillet (handig dat bakpapier) en laat de taart volledig afkoelen voordat je deze serveert. Heerlijk met wat slagroom of vanille-ijs.