door Maarten

PARTNERS EN ADVERTENTIES

BBQ-Buddiez is onze persoonlijke website waar wij makkelijke recepten en andere informatie over BBQ en outdoor koken met je delen. BBQ-Buddiez is inmiddels uitgegroeid tot een website met vele honderden bezoekers die op zoek zijn naar lekkere en makkelijke BBQ en outdoor food recepten.

Op BBQ-Buddiez vind je advertenties die bijdragen aan het onderhouden van deze website. Een groot deel van onze tijd zit in het up to date houden van de site en het uitproberen van recepten. Iets waar wij dagelijks heel veel plezier aan beleven.

COPYRIGHT

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van BBQ-Buddiez.nl tenzij anders vermeld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BBQ-Buddiez.nl is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel daarvan te kopiëren. Gebruikte stockfoto’s op deze site zijn afkomstig van Pexels.com, Unsplash.com of Pixabay.com. Gebruikte achtergrond foto voor de header is afkomstig van pexels.com.

AANSPRAKELIJKHEID

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan BBQ-Buddiez.nl niet instaan voor de volledigheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. BBQ-Buddiez.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website, of het opvolgen van de bereiding of andere instructies bij de verschillende BBQ, BBQ kids, Picknick of andere recepten op deze site.

VERWIJZINGEN EN HYPERLINKS

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. BBQ-Buddiez.nl geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

PARTNERS

De advertenties op BBQ-Buddiez zijn zg. affiliate links naar partners waar wij mee samenwerken. Zoals bijvoorbeeld Bol.com. In de nabije toekomst zullen wij hier meer partners aan toevoegen. Wij werken enkel samen met webshops waar wij zelf gebruik van maken en waar wij tevreden over zijn. Op Bol.com vind je een erg groot assortiment met o.a. BBQ-boeken en keukenspullen, twee productgroepen die volledig aansluiten bij BBQ-Buddiez.

Voor iedere verkoop waarbij een bezoeker afkomstig is van BBQ-Buddiez ontvangen wij een klein percentage zonder extra kosten voor de bezoeker. Om dit te kunnen meten maken wij gebruik van de eerder genoemde affiliate links. Hierbij wordt een unieke code meegestuurd zodat deze partners kunnen zien dat iemand afkomstig is van BBQ-Buddiez.

ANDERE ADVERTENTIES

Op BBQ-Buddiez.nl verschijnen soms reviews. Dit zijn artikelen over BBQ, Picknick of outdoor food gerelateerde producten die we hebben getest, geproefd of gelezen. Soms kopen we de producten zelf, soms krijgen we deze toegestuurd. Als we de producten gratis hebben gekregen, staat dit er altijd bij. Wij zijn hier erg selectief in en zullen dit soort bijdragen alleen plaatsen als wij een product of dienst ook zelf zouden gebruiken. Als producten niet bevallen, kiezen we meestal voor om hier niet over te schrijven. Productreviews bevatten altijd onze eerlijke mening, ook als deze minder positief is.

PRODUCTEN

Alle affiliate links en andere advertenties op BBQ-Buddiez wijzen dus alleen door naar producten waar wij zelf volledig achter staan of gewoon bijzonder blij van worden. Dit kunnen bijvoorbeeld leuke BBQ-boeken zijn, handige apparaten of onmisbaar keukengerei. Allemaal producten die wij zelf met plezier gebruiken of waarvan wij denken dat iemand anders daar ook blij van zal worden. 

BBQ-Buddiez gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer lezen