BBQ Classics

door Maarten
voorbereiding rib eye 1a

Deze website is begonnen als een digitale uiting van onze persoonlijke voorliefde voor vlees, bbq en alles wat wij lekker vinden. Naast onze eigen creativiteit laten wij ons natuurlijk ook graag inspireren door tijdschriften, kookboeken en de websites van andere BBQ liefhebbers. Hieronder een overzicht van onze favoriete BBQ recepten in de nieuwe rubriek: BBQ Classics.

BBQ CLASSICS

Moink Balls

1. MOINK Balls

Onmisbaar recept van NOSKOS voor elke BBQ liefhebber. De naam is een samensmelting van de geluiden die de dieren waarvan deze balletjes worden gemaakt maken, Moo en Oink. Moo voor het rundergehakt van de balletjes, Oink van de bacon. Een absolute BBQ klassieker die wij erg vaak maken. Alles wordt beter met bacon.

Kijk hier voor het recept.

Pulled pork

2. Pulled Pork

Een ander onmisbaar recept van NOSKOS wat wij regelmatig maken en natuurlijk niet mag ontbreken in dit overzicht van klassiekers is natuurlijk Pulled Pork. Stel je voor: een zacht broodje gevuld met langzaam gegaard en perfect gekruid varkensvlees wat zo mals is dat het uit elkaar valt als je het aanraakt. De sappige en smaakvolle stukjes vlees zijn bedekt met een rijke, zoete en rokerige BBQ saus die het geheel tot in de perfectie aanvult. Afgemaakt met een koolsalade voor een heerlijke crunch en frisheid. Veel beter wordt het niet.

Kijk hier voor het recept.

ZOEK JE MEER INSPIRATIE?

Op zoek naar nog meer BBQ inspiratie? Neem dan hier een kijkje voor ons overzicht van BBQ boeken! Of ga gelijk aan de slag met onze lunchgerechten, kies iets uit voor het avondeten of maak een lekkere snack voor tussendoor!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

BBQ-Buddiez gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer lezen