Korting tips BBQ Tools & Gadgets

door Maarten
kortingspagina

Koop jij net als wij, zeer regelmatig iets bij een van de online winkels die ons land rijk is? Heb jij ook aan het eind van je geld een stukje maand over? Het is zeer makkelijk om 5% tot 15% korting te krijgen op jouw BBQ of andere aankopen, filmpje of dagje uit. Doe jezelf een plezier en bekijk de onderstaande tips voor korting- en besparing inspiratie!

Hieronder staan onze favoriete korting- en bespaartips. Wij gebruiken deze zelf ook en denken dat elke BBQ liefhebber (of eigenlijk Nederlander) hiervan blij wordt.

WISSEL.NL VOOR BOL.COM EN FONQ KORTING

Het is zeer makkelijk om 5% tot 15% korting te krijgen op jouw (BBQ-gerelateerde) aankopen bij bijvoorbeeld Bol.com of Fonq (en tientallen andere winkels). Wij kijken tegenwoordig voordat wij iets kopen altijd eerst even op wissel.nl of er nog cadeaubonnen te koop zijn voor een winkel. Kost maximaal twee minuten en scheelt toch snel een paar goede steaks per jaar. Vooral rond de feestdagen erg populair, gelukkig is de omloopsnelheid hoog, dus als er even geen cadeaubon is, kijk dan een paar uur (of dagje) later gewoon nog een keer!

CASHBACK VIA EUROCLIX

EuroClix BBQ

Naast de besparing die je op je volgende BBQ aankoop bij Bol.com of een andere partij scoort via wissel.nl kun je nog een paar procent extra korting scoren (tussen 1% – 15% afhankelijk van de winkel) door je vooraf aan te melden bij EuroClix voor Cashback. EuroClix is een betrouwbaar online spaarprogramma (een van de oudste in Nederland), waar je korting / punten (Clix) spaart door aankopen te doen bij een van de (honderden) aangesloten webwinkels (o.a. Bol.com, Hema, Thuisbezorgd.nl, AliExpress, BCC, allesvoorbbq.nl). Vanaf €10,- kun je je Clix laten uitbetalen of doneren aan een goed doel. Erg simpel.

Het is ook mogelijk om naast de korting op je aankoop via EuroClix snel en gemakkelijk een paar tientjes (het levert ons snel €20 – €25 per maand op) extra te verdienen als je het leuk vindt om af en toe mee te werken aan een onderzoekje van PanelClix (5-10 minuten per onderzoek), maar dat hoeft natuurlijk niet.

Aanmelden bij EuroClix is gratis. Als je het met deze affiliate link doet (of klikt op het EuroClix logo hierboven) dan verdienen wij beiden 150 Clix (€1,95) en help je BBQ-Buddiez weer een stukje de zomer/winter door!

BOL.COM BESPAREN VERZENDKOSTEN

Je kent het vast wel, je koopt een leuk cadeau of accessoire voor de BBQ bij Bol.com en je haalt net de € 20,- niet voor gratis verzending. Voeg dan even een eBook toe (vanaf € 0,16) aan je rekening om deze aan te vullen tot het vereiste minimum bedrag. Scheelt toch snel € 3,- aan verzendkosten. Het alternatief is om een Digitale cadeaubon vanaf €5 toe te voegen aan je mandje.

HONEY VOOR KORTING BIJ WEBSHOPS

Een andere leuke tip, die vooral bij buitenlandse sites werkt (maar bijvoorbeeld ook bij Bol.com of Zalando) is Honey. Een handige extensie voor Safari of Chrome, die bij het afrekenen automatisch kijkt of er kortingscodes beschikbaar zijn en de beste code gelijk voor je invult bij het afrekenen. Ook dit scheelt snel een mooie Rib-Eye!

ZOEK JE MEER INSPIRATIE?

Op zoek naar meer korting of bespaar inspiratie, zie de boeken hieronder. Op zoek naar BBQ inspiratie? Neem dan even een kijkje bij onze lunchgerechten of gerechten voor de avond!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

BBQ-Buddiez gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer lezen