De allerbeste manier om je BBQ aan te steken

door Maarten
Action gasbrander 2

Wij zijn altijd op zoek naar slimme manieren om BBQ-en leuker, slimmer en/of goedkoper te maken. Na lang onderzoek, nou ja, één vakantie in Zeeland, hebben wij nu de allerbeste manier gevonden om de BBQ, vuurkorf, kachel of openhaard aan te steken!

BBQ AANSTEKEN?

Heel lang hebben wij, in weer en wind, onze BBQ aangestoken met die bruine supermarkt aanmaakblokjes. Viel niet altijd mee, soms waaien ze uit en dan roken en stinken ze vervelend lang na. Maar uiteindelijk komt het altijd wel goed. Dus waarom een duur alternatief van Bastard of Looftlighter kopen? Tijdens een korte vakantie in Zeeland werd ons echter de ogen geopend (dank je wel Sander!). Het kan veel beter, makkelijker, sneller en vooral goedkoper!

EEN ACTION ONKRUIDBRANDER

De allerbeste manier om jouw BBQ aan te steken is geen Looftlighter, ook geen one minute lighter van Bastard. Het handigste product om je BBQ, maar ook je vuurkorf, kachel of openhaard aan te steken is een Action onkruidbrander! Nooit meer moeilijk doen met (chemische) aanmaak gel/blokjes/vloeistof, of andere stinkende aanmaak producten. Met een Action onkruidbrander en busje butaangas maak je super snel, schoon en (dankzij de lange stok) veilig vuur op een eenvoudige en milieu vriendelijke manier.

Op het moment dat je de knop van de onkruidbrander indrukt komt er een extreem hete vlam van rond de 1300 graden uit. Al na enkele seconden vatten de kolen vlam. Binnen 1 minuut heb je een BBQ met roodgloeiende kolen en na een paar minuten een volledig hete BBQ.

Action gasbrander

Dus als je de bbq wat vaker aan zou willen steken maar de drempel gewoon te hoog is na een lange dag werken? Met een Action onkruidbrander zul je het zeker vaker doen! Geen aanmaakblokjes meer nodig en ook de buren zijn blij, want afgezien van het rookhout komt er bijna geen rook meer vrij.

De onkruidbrander kost ongeveer € 7,95 en een busje butaangas €1,22. Een fractie van de prijs van de dure BBQ alternatieven in de winkel, dus doe jezelf een plezier en ga er dit weekend eentje kopen!

NOG MEER INSPIRATIE?

Op zoek naar alternatieven voor deze #BBQhack, of gewoon geen zin om naar de Action te wandelen, kijk hieronder om deze brander bij Bol te bestellen. Op zoek naar BBQ inspiratie? Neem dan even een kijkje bij onze lunchgerechten of gerechten voor de avond!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

BBQ-Buddiez gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer lezen